Rugpijn

Bekijk klacht

Rugpijn komt bij zeer veel mensen voor. Vooral mensen met een kantoorbaan of mensen die zwaar lichamelijk werk verrichten krijgen hier vaak mee te maken. De pijn ook vervelende gevolgen hebben voor uw dagelijkse activiteiten. Zo kunt u door de pijn veel handelingen, zoals bukken, aankleden, fietsen, etc. niet of nauwelijks meer verrichten. In veel gevallen wordt zelfs werken onmogelijk gemaakt.

Nekpijn

Bekijk klacht

Nekpijn is een veelvoorkomende klacht aan het bewegingsapparaat. Veel mensen hebben dan ook weleens of regelmatig te maken met nekklachten. Klachten ontstaan voornamelijk wanneer u één houding aanneemt, zoals bij een kantoorbaan. Nekpijn kan ook een oorzaak zijn van hoofdpijn.

Schouderpijn

Bekijk klacht

De schouder zorgt ervoor dat u veel handelingen zoals, haren kammen, tillen, koken of aankleden kunt verrichten. Wanneer u pijn heeft in de schouder kunt u veel van deze handelingen niet meer verrichten. Dit kan u erg belemmeren in het dagelijkse leven.

Lage rugpijn

Bekijk klacht

Lage rugpijn is de meest voorkomende vorm van rugklachten. De klachten kunnen in sommige gevallen zo hevig zijn, dat uw dagelijkse activiteiten eronder lijden. Soms kunt u door de pijn de deur niet meer uit.

Bekkenpijn

Bekijk klacht

Bekkenpijn komt voornamelijk voor bij zwangere vrouwen, maar het kan ook ontstaan na een ongeval. Mannen en niet zwangere vrouwen kunnen dus ook last van hun bekken krijgen.

Heupklachten

Bekijk klacht

Heupklachten kunnen acuut of geleidelijk ontstaan en kunnen op elke leeftijd voorkomen. Vaak ontstaan klachten rond het heupgewricht en kunnen uitstralen naar het been, beide benen en zelfs de knie.

Nekhernia

Bekijk klacht

Een nekhernia, is op de rughernia na, de meest voorkomende hernia soorten. Het wordt veroorzaakt door een uitpuiling van de tussenwervelschijven. Meestal worden de zesde of zevende-zenuwwortel hierdoor bekneld.

Hernia

Bekijk klacht

Heeft u pijn in uw rug en benen? Dit kan een symptoom zijn van een hernia. In veel gevallen ervaart u pijn aan uw rug. Deze pijn kan uitstralen naar uw been of beide benen. Tevens kan het zo zijn dat u helemaal geen pijn ervaart, ondanks dat u een hernia heeft.