Fysiotherapie

Bekijk specialisatie

Heeft u moeite met bewegen, doordat uw gewrichten pijn doen? Fysiotherapie kan een positieve invloed hebben op het functioneren van het lichaam, waardoor bewegen vaak makkelijker gaat.

Manuele therapie

Bekijk specialisatie
Wanneer u last heeft van uw gewrichten en hierdoor minder mobiel bent geworden, kan manuele therapie u helpen bij het wegnemen of verminderen van de klachten. Manuele therapie heeft namelijk een positieve invloed op het functioneren van uw gewrichten.

Oefentherapie

Bekijk specialisatie

We bewegen de hele dag door, terwijl we niet in de gaten hebben dat sommige bewegingen niet goed zijn voor het lichaam. Hierdoor kunnen er bijvoorbeeld klachten ontstaan aan de rug, nek of schouder. Ook kunnen mensen problemen krijgen aan het bewegingsapparaat door aandoeningen of ziektes, zoals reuma, artrose of astma.

Dry Needling

Bekijk specialisatie

Als u last heeft van pijnlijke spieren in de rug, schouder of nek, door gespannen spieren, dan kan dry needling wellicht een uitkomst bieden. Doordat de pijnlijke spieren aangeprikt worden met een dunne naald kan de spier snel en langdurig ontspannen.

Medical taping

Bekijk specialisatie

Door middel van echografie kunnen er opnamen gemaakt worden van uw lichaam. Er wordt gekeken naar pezen, botten, banden, spieren, gewrichten en slijmbeurzen. Hierdoor zijn wij in staat om verschillende aandoeningen in beeld te brengen.

Echografie

Bekijk specialisatie

Medical taping wordt vooral door sporters gebruikt bij sport blessures. Echter kan het ook uitkomst bieden bij andere klachten aan het bewegingsapparaat. Doordat het ondersteuning biedt aan de gewrichten, spieren en pezen, verloopt het genezingsproces sneller.

EPTE

Bekijk specialisatie

Heeft u last van uw pezen en spieren? En willen deze klachten, ondanks dat u meerdere behandelingen bent ondergaan, niet verdwijnen? Wellicht kan EPTE een uitkomst bieden.