Fysiotherapie 's-Hertogenbosch, fysiotherapie Den Bosch, fysiotherapeut 's-Hertogenbosch, fysiotherapie Den Bosch, dry needling 's-Hertogenbosch, Dry Needling Den Bosch, manueel therapeut 's-Hertogenbosch, manueel therapeut Den Bosch, medical taping s-Hertogenbosch, medical taping Den Bosch, oefentherapie 's-Hertogenbosch, oefentherapie Den Bosch

Gijs van den Boogaart

Mijn naam is Gijs van den Boogaart. Ik ben in 2011 afgestudeerd als fysiotherapeut met als minor bewegingswetenschappen. De jaren na mijn opleiding heb ik me verder toegelegd op het behandelen van klachten van het bewegingsapparaat. De orthopedische kant van fysiotherapie heb ik altijd als het meest uitdagend beschouwd. Dit leidde tot de logische keuze voor mij om in 2013 te beginnen met de opleiding master in de manuele therapie. Deze opleiding heb ik in 2016 afgerond met als afstudeeronderzoek normen en waarden van klinische testen bij patiënten met nekpijn. Ik merkte aan mezelf dat ik het doen van wetenschappelijk onderzoek erg leerzaam, leuk en uitdagend vind. Daarom ben ik in 2017 begonnen met de master evidence based practice in health care aan de universiteit van Amsterdam. Deze opleiding leidt op tot klinisch epidemioloog, ofwel wetenschappelijk onderzoeker in patiëntenpopulaties. Het wetenschappelijk onderzoek dat ik in het kader van deze opleiding doe gaat over de invloed en bijwerkingen van allerlei medicamenten op chronische spanningshoofdpijn. Hoewel mijn eigen onderzoek tot nu toe voornamelijk over nekpijn gaat, behandel ik graag alle typen klachten binnen de fysiotherapie, van acuut tot chronisch en van voet tot hoofd. De cursussen die ik in het verleden heb gevolgd, zijn chronische lage rugklachten, herstel na een voorste kruisband reconstructie, nekklachten en dry needling. 

Naast mijn werk als fysio-/manueel therapeut ben ik locatiecoach voor de locatie ‘s-Hertogenbosch / rugcentrum ‘s-Hertogenbosch, kwaliteitsmanager, stagebegeleider en lid van het management team. 

 

Werkzaam per 03 oktober 2016 bij FMC Verzijden.
Werkzaam op locatie ‘s-Hertogenbosch