Fysiotherapie 's-Hertogenbosch, fysiotherapie Den Bosch, fysiotherapeut 's-Hertogenbosch, fysiotherapeut Den Bosch

Peter Verzijden

Samen met mijn vrouw Kathinka sinds 1990 praktijkeigenaar.
In 1988 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Fontys hogeschool en in 2010 afgestudeerd als Master Manueel Therapeut. Ik ben steeds bezig geweest met innovaties binnen de fysiotherapie.
Daarnaast ben ik binnen de topsport actief geweest in het begeleidingsteam van het Nederlands elftal hockeydames onder Marc Lammers en Max Caldas. Met als hoogtepunt het behalen van de gouden medaille tijdens het wereldkampioenschap 2006 en de olympische spelen van 2008 in Beijing.

Rol binnen de praktijk
Naast de taken als praktijkeigenaar en lid van het managementteam zijn mijn aandachtspunten steeds minder gericht op het gehele traject van de behandeling van de patiënt, maar meer op een ondersteunende en coachende rol binnen de praktijk. Dat is ook de reden waarom ik werk op alle vestigingen.

Orofasciaal therapeut.
In 2003 heb ik de CRAFTA opleiding gevolgd tot orofasciaal therapeut en houd me bezig met problemen in het hoofd, hals en kaakgebied.

Master Manueel therapeut.
Sinds 2010 afgestudeerd als Master Manueel therapeut na diverse stromingen binnen de manuele therapie te hebben bestudeerd.

Echografist
In 2006 heb ik  de opleiding tot MSU echografist gevolgd bij de Stichting Opleiding in de Sportgeneeskunde en afgesloten met een behaald examen. Daarna diverse verdiepingscursussen gevolg op het gebied van echografie.

Topsportbegeleiding
Nederlandse hockeydames

Gevolgde cursussen.
Cyriax, Medical Taping, Sportrevalidatie, Dryneedling (extremiteiten, wervelkolom en hoogcervicaal/kaak) , Neurodynamics volgens Butler Neuro Orthopedic Intitute, diverse cursussen op gebied van schouderrevalidatie en echografie.
Als laatste cursus de revolutionaire  EPTE opleiding welke gevolgd is in Madrid op gebied van peesproblematiek ( o.a. achillespees problemen, tennisarm …).

Werkzaam op locatie Boxtel, ‘s-Hertogenbosch en Schijndel